obefogad.blogg.se

en unik och privat inblick i en påhittad människas eventuella personlighet författad av någon som inte finns i verkligheten. ansvarig utgivare: inte jag i alla fall.

minns när åkesson var det billigaste vinet i pavan

Publicerad 2014-01-24 17:45:07 i Allmänt

hej alla babes!
 
idag är en dag jag är full av hat vilket så klart innebär att jag bland annat är produktiv, klarsynt och effektiv i mitt tänkande! exempelvis har jag varit aktiv på twitterz, men som vanligt är min humor för exquisite för att uppskattas som den ska.. i alla fall om man ska tro min statistik. haha är ett skämt på sociala medier, this girl behöver upplevas irl alltså.
 
har ni tänkt ngn gång på hur olika olika slags dagar är. till exempel var gårdagen värdelös, eller det beror på hur man ser på serietittande ofc. det är säkert bildande att se om samtliga Sherlock-avsnitt och titta på bästa katt-vines of 2013. (p.s. minns ni irene adler från säsong 2? VAD HÄNDE MED HENNE? för övrigt älskar jag deras romans, precis så kmr det också vara när jag hittar min livs kärlek nr 2) men kunde fan unna mig d, har man mensvärk som känns som en jävla varulv som ska slita sig loss ur livmodern med ngt trubbigt föremål av järn så har man en bra ursäkt tycker jag. idag har jag ytterligare unnat mig genom att gå till åhlens city med baktanken att gå ut superfab, vilket jag lyckades med. det är min favorithobby, att gå dit, låtsas att man letar efter sin vintervardagspalett o säga "ja jag kan inte köpa nu för jag ska önska det av min mamma i födelsedagspresent" o alla ba NÄ VA ROLIGT MYSIGT OKEJ TESTA DENNA PARFYM O DENNA HUD O DE HÄR ÖGONEN GUD VILKA FINA ÖGON DU FICK MED DENNA ROUGE WOW WOW WOW
 
och sen går man ut därifrån som en helt ny och underbar människa. gratis glamour! gratis flärd! gratis sex!  (haha ok) så det har jag gjort idag. gick även och köpte några fördelaktiga plagg av usel kvalite på monki, men vem fan bryr sig.
 
har nog inte berättat för denna blogg att jag hoppade av media- o kommunikation förresten? var där första dagen på introt och kände noll inspiration. somnade typ tills jag hörde att i delkursen medier, kultur och samhälle skulle vi läsa juridik och ekonomi också. hade glömt att det stod det i kursbeskrivningen :P :P x) hoppade av hur som helst, jag VÄGRAR att läsa ngt så tråkigt. visst, älskar radio o tv och framförallt reklam och pr men är så rädd för att göra bort mig moraliskt att jag aldrig skulle våga läsa det anyways. Det jag tyckte lät mest lockande var att vara med i skolans studentradio och -tidning men isf ska jag väl läsa journalistik eller? SKIT SAMMA
 
jag hoppade av i alla fall
 
så nu läser jag svenska igen. det är underbart? hatar mina kursare dock, de är sååå lame. förutom några få kanske. men typ hälften av alla sitter och klagar över hur mkt de hatar grammatik och att göra underbara ordträd. dessutom tycker de att det är SVÅRT? hur svårt är det att dela upp jul gran s plundr ing i rot rot fog rot avledningssuffix? det är typ högstadienivå och de vågar inte ens svara när föreläsaren ställer frågor.
 
Han ba: okej allihopa vad är ett verb?
 
*ingen svarar*
 
jag: *suckar* verb är något man gör med röven !!!! sen applåderar alla, jag reser mig upp, bugar, bockar, niger, gör handvolter.
 
VARJE DAG
 
o sen ni vet hen jag klagade på häromdagen....hen skrev fel lösning på tavlan och blev sen SKITARG när det var fel? typ skrek: MEN JAG FATTAR INTE VARFÖR MIN LÖSNING SKULLE VARA FEL URSÄKTA HALLÅ LYSSNA DÅ DET ÄR JU RÄTT
 
håll käften??? guuud hoppas hen aldrig läser detta. men men, har ju skrivit i bloggbeskrivningen att jag inte står för ngt jag skriver här, förutom det som är genialiskt typ min apokalypsdröm jag skrev om förra veckan, den vill jag ha patent på.
 
jaha vad säger ni nu börjar detta samtal med mig sj dö ut va. bäst att jag slutar skriva innan det blir pinig stämning!
 
p o K allihops
 
 
 

någon dag ska jag få betalt

Publicerad 2014-01-17 11:17:46 i Allmänt

funderar på om jag ska avhandla allas hatpersoner: "folk som berättar sina drömmar".
 
att hata på personer som berättar sina drömmar skulle jag säga var en av de större trenderna 2013, jämte hamburgare och fula kläder. klart man hatar en person som verkligen tror att den kan förmedla något så jävla abstrakt som en dröm till någon och att denna någon dessutom ska bry sig? "asså det var som det var jag, fast någon annan...såg det utifrån typ, eller ah! och så var det en känsla jag hade hela tiden och vet du? vet inte hur drömmen började eller slutade! ahhahahahha såååå sjukt och sen hände detta! SJUKT RANDOM!!"
 
man ba håll käften? så klart! ingen bryr sig! typ som en kursare till mig (lyckligtvis kursare i kursen som IDAG tog slut) som jämt säger en massa saker som ingen bryr sig om? typ att det är perfekt ridväder idag för hens häst blir så pigg när det är kallt? haha burnade hen så jävla grovt igår, hen sa att hen tkr det ska bli såå tråkigt när hen ska plugga till förskolelärare för första terminen kommer bara vara estetik, och hen hatar bild, teater, musik osv. Jag ba: då hatar ju du barn! och människor! GUD! seriöst det r hemskt när man förstår vilka som kommer ta hand om ens framtida provrörsbarn som man skaffat i Danmark... tex var lärarförbundet på uni igår och delade ut goodiebags till lärarstudenter. så alla med lila påsar skulle alltså bli lärare? såg dem och blev mörkrädd!!! (om jag dömer folk efter deras utseende de själva satt dit? ja! vad annars?)
 
men hallå jag pratade ju om drömmar? jag tycker det är dags att släppa drömfolkshatet! det är lika ute som att hata folk som särskriver. INGEN kan ha missat att man förtjänar att dö om man i detalj berättar om sina drömmar, och därför anpassat sig. Jag, till exempel, har löst det genom att nämna drömmar i förbifarten. Typ, i natt drömde jag att alla mina katter dog och blev vålnader, så nu vill jag åka hem och klappa dem. Eventuellt bryr sig ingen, men då har den som frågade iaf fått svar på varför jag ska åka hem till mamma och pappa istället för att gå på sexmanifestationen på medis på lördag. och jag har heller inte tagit upp oförskämt mycket av någons tid. smidigt!
 
en dröm måste jag dock berätta ingående om: min apokalypsdröm. den var HELT fantastisk! hela världen var hunger games och alla stjärnor på himmelen var pixlar i dinosaurieformationer. vi förstod att slutet var nära när stjärnbilderna ramlade, det var som klossar som föll. dinosaurierna ersattes av en massa flygplan med ett företagsnamn på: företaget som sponsrade jordens undergång. sen kom en dement tant som inte fattade att allt gick under och sa att jag var tvungen att springa bana 4 imorgon. jag svarade: haha nej! för nu försvinner världen som vi känner den! Sverige finns inte längre och inte något annat heller. inget spelar någon roll! efter det körde jag iväg alla mina kompisar i en kundvagn mot horisonten.
 
har typ aldrig vaknat så lycklig. analyserade drömmen som att jag hade många skitjobbiga val framför mig och att jag helst önskar att hela systemet skulle störtas (pixlar, kundvagnar, företag=symboler för kapitalismen och det moderna samhället) så att vi bara kunde börja om och helt enkelt att INGET SPELAR NÅGON ROLL. till och med nationsgränser skulle vara borta, totalt kaos skulle råda, men ett lyckligt kaos eftersom vi skulle vara befriade från kommersialismens bojor.
 
 

typiska jävla ställen

Publicerad 2014-01-09 13:25:42 i Allmänt

sitter nu på ett café på söder och embracear sektkänslan här inne. här är varje hörna en kreativ hörna! härligt va? inspo inspo inspo FUCKSPOOOOOOOOOO
 
nä men serri så härligt att tänka sig att typ över hälften här inne har såna där härliga jobb ni vet? eller jag sluter mig till det eftersom alla har macar, skriver på dessa, inte ser ut som studenter, och det är fortfarande arbetstid. de har alltså inte kontorsjobb! de FRILANSAR! har alltid älskat det ordet??? alla som sitter här inne är levande bevis på att Dreams can come tru <3
 
JAHA HUR ÄR LÄGET MED MIG IDAG DÅÅÅÅ FREJA
sanningen är att det är hur fan som helst? igår kväll somnade jag tidigt och vaknade vid två på natten ungefär. sedan dess har jag varit vaken. känner mig helt sjuk i huvet nu. går omkring i någon slags fantasivärld känns det som. en parallell verklighet där man kan vakna många timmar innan alla andra och hinna äta två frukostar före klockan sju, och sedan komma till uni en timma för tidigt och bara sitta och se töntig ut tills föreläsningen börjar. sen sitta och känna sin spyfärdig hela föreläsningen. och sen åka till söder tydligen.
 
vad fan vill jag ha sagt. jo juste jag har en jävligt pure dag idag. tex ska jag yoga ikv och förut åt jag sallad, snattade typ 4 burkar m krutonger för att få i mig lite kolhydrater annars hade jag ju avlidit? herregud vad kräver ni av mig...ingen jävla GI här inte.....................................................................apropå yoga, jag gillar yoga ganska mkt men vill ej bli en yogaperson. dels känns det väldigt 2009 och dels känns det väldigt mkt inte jag. jag är tex alltid stressad, samtidigt lat, naturligt vig redan av att sova i konstiga positioner, i dont need no yoga!!!!!! men aja jag ser fram emot det hur som helst.
 
haha det är roligt att se att typ alla härinne saknar fingersättning? asså de skriver med pekfingrarna istället för med många fingrar som en normal och snabb skribent (jag). haha idioter.......
 
haha snubben som sitter bredvid mig vill ligga m mig, först frågar han om d e ledigt och sen frågar han om nätverksnyckeln tre gånger. "aha e d m små eller stora bokstäver?" *beslöjad, raspig röst*. nu ser jag på hans mac att han jobbar med formgivning eller layout lr nåt. kanske ska satsa?
 
vi hörs snart igen bloggi
 

morgonstund har röv i munnen

Publicerad 2014-01-09 04:36:41 i Allmänt

 
 
åh jag r en morgonmänniska! lol skoja bara. sedan några dagar strax före nyår har jag ettdagsljus kanske tre-fyra gånger. inte för att det är ljust på morgonen så här långt upp i norrland som Stockholm är men jag har gått upp typ vid fyratiden jättemånga gånger? haha jag trodde bara att folk som håller på med lan gör sånt? men nä uppenbarligen jag med. kan inte hantera ledighet. usch. kan inte hantera att vara oledig heller för den delen. men idag somnade jag halv tio på kvällen och vaknade vid två, så faaaaan vilken lång frukost jag kan äta sen asssoooooooooo haha det känns som jag har stoppat tiden och får göra vad jag vill tills att jag har föreläsning klockan 10 alltså om typ 6 timmar? jag har vunnit!!!!
 
lyssnar på vaken i p3och p4, jäävligt mysko program. någon norsk som sitter och uttalar fastän som festän, haha vad fan är det. konstig musik spelar de med, typ toto.
 
förresten är jag supersingel igen, var singel förut med men nu är jag extra singel. och ni vet väl vad det betyder!!!jag kan blogga HÄMNINGSLÖST! jämt! hela tiden! jag kan ladda ner blogg.se-appen o blogga när jag åker roslagsbanan.
 
antagningsbeskeden har kommit. jag kommer läsa media och kommunikation och ellen kom in på lingvistik i lund. så nu kommer hon absolut och alldeles säkert flytta. vet inte om jag ska bo kvar i vårt rum ensam eller om jag ska bjuda in någon att bli min nya ellen (haha lol det går aldrig) eller om jag ska flytta. egentligen suger det att bo här, dyrt som in i röven och vad får man för priset? stulna matlådor, 19 konstiga personer varav hälften röker weed inomhus typ varje dag, sen försöker de täcka över doften med cigaretter och rökelser och billig after shave typ? det är jävligt otrevligt tycker jag. gömmer mig inne på vårt rum och sniffar på mitt lilla doftljus som luktar vitt te. jag är så ren, pure och oskuldsfull. jag avundas ellen,hon har inget luktsinne så hon berörs inte av doftkaoset i huset.
 
en annan dålig grej med att bo här är att "övernattningsgäster inte är tillåtet". man ba ÖÖÖÖ VI BETALAR 4 900 FÖR ATT BO HÄR OCH BARA FÖR DET FÖRTJÄNAR MAN ETT TRÅKIGT LIV ELLER? det är helt stört. sen är det dåligt att på vardagar kan man bara ta sig hem antingen vid halv ett, klockan tre eller klockan fem. man blir snabbt bortskämd med kollektivtrafiken när man innan bott på Östermalm haha....................................................
 
nåväl. nu ska jag plugga eller måla mina naglar :P hej då

människor är de sämsta anteckningsblocken

Publicerad 2014-01-09 04:09:43 i Allmänt

hej alla mina älskare.
 
gissa varför jag inte bloggat på så länge!!! jo, alltså detta är så typiskt mig, jag träffar någon och allt som jag under normala omständigheter skulle velat skriva om berättar jag om istället, för denna någon som inte alls kommer komma ihåg vad jag berättat. alla mina spaningar, anekdoter och ordvitsar är till 90% borta för alltid.
 
nu är det nyårsdag och jag sitter helt och hållet bakfull på ett café och njuter av att vara i en stad där caféer har öppet till tolv på natten eller över huvud taget har öppet en nyårsdag. jag lyssnar på denna låten:
 
 
den är underbar och episk och får en att vilja vara produktivt destruktiv.
 
mitt nyårslöfte är att oftare sitta på café eller barer och producera saker istället för att bara konsumera hela tiden. jag började häromdagen, när min och ellens säng klockan 04,30 var full med sovande människor och jag på grund av dem fick klaustrofobi. kan folk sluta vara så varma och stora hela tiden? sluta framför allt att vara så himla lealösa när ni sover! hur som helst gick jag då upp och la mig i vår snuskiga ikeasoffa som fanns i rummet när vi flyttade in. jag kollade på frökens frimans krig, njöt, och skrev sedan en deppig dikt. upptäckte att jag inte utvecklats någonting sen jag senast skrev poesi, alltså på gymnasiet. fortfarande fingrar som halkar, hornhinnor som blöder och ilskekött som skottas fram ur pupillgravar. men det var ändå skönt att skriva dikten och nu behöver jag aldrig se den igen, om jag inte vill.
 
min kurs i svenska är snart slut och jag har aldrig varit sämre på att hantera det svenska språket. vi har en hemtenta kvar där vi ska analysera en brukstext. hur himla tråkigt låter inte det!!!! sitta och massakera en bruksanvisning eller något myndighetspapper i en vecka, tills man kommer fram till slutsatser som att texten är vänstertung, översittaraktig och nominal.
 
snart flyttar ellen från Stockholm, och mig. jag blir gråtfärdig när jag tänker på det. glad för hennes skull förstås, hon flyttar till något bättre som man inte kan hitta här. men jag kommer sakna att ha min bästa vän någonsin ever nära mig nästan jämt. våra första tre år ihop var ju också på distans nästan. vi träffade varandra och hann på några timmar bli outtalade bästisar, hon flyttade till Stockholm och jag var kvar i Mariestad. på var sitt håll bestämde vi bästisskapet. att vara isär igen under en termin är något hanterbart. när vi är gamla kommer det stå om vår heliga vänskap på wikipedia, det kommer stå om vår brevväxling och vårt gemensamma konstnärsskap kommer ha gått till historien som det bästa ever.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela